Min sida

Idag vill många publicera dödsannonsen både i tidningen och på webben. Ett minnesrum på webben kompletterar dödsannonsen i tidningen och hjälper till att hålla fina minnen levande. Du som beställare av annonsen kan även bli ägare till minnesrummet. Det är varken krångligt eller tar lång tid.

Logga in

Min Sida samlar allt viktigt du behöver
Ett minnesrum skapas automatiskt och allt du behöver göra är att använda nyckeln som du hittar i din dokumentation eller på annonskorrekturet som du får från oss. Som ägare till ett minnesrum har du behörighet att lägga upp bilder och skriva text samt tillgång till Min sida. Via Min sida kan du se aktuell information gällande begravningen såsom anmälda till minnesstund, beställda blommor mm. Allt samlat på ett ställe.

Kom igång
Allt är redan förberett och för att komma igång klickar du på knappen nedan och anger din mailadress som användarnamn samt nyckeln som lösenord.

Logga in

Innan annonsen är publicerad är det endast du som administratör som kommer åt minnesrummet, efter annonsen är publicerad finns minnesrummet tillgängligt för alla.